Хофенхайм с важен обрат в борбата за място в Европа (видео)

Хофенхайм с важен обрат в борбата за място в Европа (видео)
Четвърти успех в последните пет срещи доближи Хофенхайм още по-близо до място в зона “Европа”. Днес отборът от Зинсхайм надви трудно Байер (Леверкузен) с 2:1 у дома, след като губеше с 0:1. Това поражение пък утежнява задачата на “аспирините” да се класират за участие в Шампионската лига.



Байер показа атакуващ футбол и имаше много възможности, а през първото полувреме Карим Белараби беше спрян от гредата. Веднъж обаче гредата помогна и на Леверкузен. Тимът на Петер Бос излезе напред още в 11-ата минута, когато Муса Диаби атрактивно задмина Щефан Пош и порази мрежата на Филип Пентке.

Хофе изравни бързо - в 23-ата, когато Андрей Крамарич се разписа на празна врата.

Роберт Сков донесе победата с попадение за 2:1 в 65-ата минута.

В последните секунди бившият халф на домакините Керем Демирбай получи втори жълт картон и остави Байер с човек по-малко.

В сряда и двата тима ги очакват битки от 1/8-финалите за Купата на Германия. Тогава Хофенхайм гостува на Байерн (Мюнхен), а Леверкузен посреща Щутгарт.

 
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти