Уест Хам и Брайтън сътвориха празник за феновете с шест попадения

Уест Хам и Брайтън сътвориха празник за феновете с шест попадения

Уест Хам и Брайтън изнесоха истинско шоу за непредубедения зрител и си вкараха общо шест попадения за крайното 3:3. Двата отбора не бяха вкусвали победата от четири поредни срещи, като “чуковете” са 17-и, а “чайките” само две позиции над тях.

Головете за домакините отбелязаха Иса Диоп и Робърт Снодграс, който добави и асистенция за първото попадение. Автогол на Анджело Огбона, Паскал Грос и Глен Мъри бяха точни за гостите.

В 30-ата минута Уест Хам отбеляза първото попадение в срещата. Робърт Снодграс центрира от фаул от ляво на нападението на домакините. вратарят тръгна да пресича ниската топка, но бе изпреварен от Иса Диоп, който я прати в мрежата без затруднение.

Две минути преди почивката “чуковете” удвоиха преднината си. Робърт Снодграс напредна отлични по дясното крило, пусна към Фредериксен, който центрира, защитник на гостите успя да изчисти с глава, но само за да прати топката на крака на нахлуващия в наказателното поле Снодграс, който я вкара без проблеми .

Гостите бързо върнаха интригата в срещата веднага след почивката. 47-ата минута Брайтън достигна до корнер, Фабиански скочи и боксира в главата на Анджело Огбона и топката се озова в мрежата на полския вратар. Само десет минути по-късно момчетата на Дейвид Мойс си върнаха преднината от две попадения. Центриране от корнер бе изчистено от защитник на “чайките”, но отново Снодграс я посрещна на границата на наказателното поле и с плътен удар не остави шансове на стража Матю Райън.

 

В 74-ата минута поредица от грешки в защитата на “чуковете”, няколко рикошета в крайна сметка пратиха топката на главата на Огбона около точката на дузпата, той опита да я върне към Фабиански, но подаването му се оказа твърде слабо, Паскал Грос пресече паса и необезпокояван отбеляза.

Пет минути по-късно Брайтън достигна до изравнителното си попадение, когато центриране от дясно попадна у Глен Мъри около границата на малкото наказателно поле и той отбеляза. Попадението бе разгледано детайлно с ВАР заради съмнения за игра с ръка на нападателя, но в крайна сметка Майкъл Оливър го зачете, а с това и оформи крайния резултат от срещата.

В следващият кръг Уест Хам има тежката задача да гостува на Манчестър Сити, а Брайтън е домакин на Уотфорд.

СТАТИСТИКА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти