Победата отново се изплъзна от ръцете на Каляри (видео)

Отборите на Каляри и Парма завършиха наравно 2:2 в двубой от 22-ия кръг на Серия "А", изигран на "Сант'Елия". Домакините водеха в резултата до четвъртата минута на добавеното време, но допуснаха късно изравняване и така останаха без победа в девет поредни мача във всички турнири.

В 19-ата минута Жоао Педро се възползва от подаване на Джовани Симеоне, за да даде аванс на "рособлу". Гостите обаче изравниха в 42-ата минута, когато Юрай Куцка засече центриране на Гастон Бругман. В 53-ата минута Педро пропусна да се разпише от дузпа, но секунди по-късно неговият отбор организира нова атака, която беше успешно завършена от Симеоне. Така се стигна до 94-ата минута, когато Ясмин Куртич центрира, а Андреас Корнелиус прати топката в противниковата мрежа за крайното 2:2.

Така двата отбора остават съседи в класирането на седмото и осмото място с по 32 точки, но Каляри има предимство заради по-добрата си голова разлика.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти