Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Лил се съвзе с обрат срещу Страсбург

Лил се съвзе с обрат срещу Страсбург

Лил постигна ценна победа като гост на Страсбург в сблъъска между двата тима от 22-ия кръг на Лига 1. “Кучетата” направиха обрат, за да измъкнат трите точки на “Стад де ла Мено”. Така те сложиха край на неприятната си серия от три поредни загуби в първенството.

Мачът обаче не започна добре за гостите. Още в 12-ата минута Страсбург откри резултата. Адриен Томасон се възползва от груба грешка на Ренато Санчес, който се подхлъзна пред собственото си наказателно поле и позволи топката да му бъде отнета, след което Томасон без забавяне я насочи във вратата за 1:0.

През второто полувреме обаче Лил се окопити и направи пълен обрат. В 65-ата минута Габриев възстанови равенствосо с глава след центриране от корнер.

След това в 80-ата минута гостите получиха и дузпа за игра с ръка на защитник в пеналта, а Виктор Осимен реализира наказателния удар, оформайки крайното 1:2.

С този успех Лил излезе на 4-ото място с 34 точки. Страсбург пък остава на 9-ата позиция с 30 точки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА


КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти