Буфон решава бъдещето си през март

Буфон решава бъдещето си през март

Ветеранът в редиците на Ювентус Джанлуиджи Буфон ще вземе решение за бъдещето си през месец март. Тогава 42-годишният вратар ще има разговори с шефовете на торинци и ще прецени дали да подпише нов договор.

"Не знам какво ще реши. Мисля, че дори той самият не знае. Ще имаме среща с шефовете на Ювентус в края на март и ще видим. Той е щастлив тук. На 42 години продължава да се справя добре, здрав е и е в добра форма, защото знае как да се грижи за тялото си. Преди много години бе казал, че ще се откаже на 32 години, но тогава му казах да не бърза и да почака когато стане на тази възраст. Той изигра силен сезон в Париж, Фабио Паратичи често идваше да го гледа там. Към него имаше много запитвания, но когато дойде предложението от Юве, това бе най-добрата опция за неговото семейство", разкри агентът на играча Силвано Мартина.

От началото на сезона Буфон е резерва на Войчех Шчесни, като е изиграл 7 мача в Серия "А" и само веднъж е успял да запази "чиста" мрежа.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти