Волфсбург си пое въздух след поредицата от загуби (видео)

Волфсбург си пое въздух след поредицата от загуби (видео)
Волфсбург се съвзе след три поредни загуби, спечелвайки с 4:2 гостуването си на слабака Падерборн в последната среща от 20-ия кръг на Бундеслигата.

Бен Цолински вкара за домакините в 22-ата минута, но само четири по-късно Робин Кнохе изравни. Ключов за развитието на срещата беше инцидент в 33-ата минута, когато Герит Холтман от състава на Падерборн посегна и удари леко без топка Ренато Щефен. Реферът му вдигна червен картон и това улесни противника.

След това Волфсбург набързо вкара втори гол - дело на Даниел Гинчек в 40-ата минута, а в 60-ата отново той покачи на 3:1.

На фона на очертаващата се лесна победа гостите се отпуснаха и в 72-ата минута бяха изненадани от силен изстрел на Себастиан Василиадис, който спря в мрежата за 2:3.

В 76-ата обаче Максимилиан Арнолд подсигури успеха с точно изпълнение от пря-свободен удар, което се оказа неспасяемо за вратаря Леополд Цингерле.

Волфсбург е на 7 точки от шестата позиция, но пък все още е в турнира Лига Европа, където на 1/16-финалите ще спори с Малмьо.

Падерборн пък пак еднолично е последен, но първият тим над чертата е само на една победа разстояние.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти