Лампард си хареса заместник на Кепа

Лампард си хареса заместник на Кепа

Мениджърът на Челси Франк Лампард е недоволен от неубедителните игри на вратаря Кепа Арисабалага и ще се опита да привлече стража на Бърнли Ник Поуп през лятото, информира "Дейли Експрес" в днешния си брой. Испанецът, за когото Челси плати рекордната за вратар сума от 80 милиона евро на Атлетик Билбао през 2018 година, допусна серия от лесни голове от началото на сезона, което е и причината Лампард да търси алтернативи.

В същото време Поуп записва много стабилни изяви с екипа на Бърнли през този сезон и е кандидат за титулярно място под рамката на вратата на Англия на предстоящото Европейско първенство. 27-годишният страж има изиграни 25 мача от началото на сезона, в които е запазил девет "сухи" мрежи.


В същото време “Сън” твърди, че бившият клуб на Кепа - Атлетик Билбао, има интерес да си го върне при евентуално стечение на обстоятелствата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти