Майката на Кавани поиска извинение от боса на Атлетико - иначе няма трансфер

Майката на Кавани поиска извинение от боса на Атлетико - иначе няма трансфер

Атлетико Мадрид все още има възможност да привлече Единсон Кавани, но преди това президентът на клуба трябва да се извини на семейството на играча. Това каза майката на нападателя Берта Гомес.

През януари уругваецът беше близо до трансфер в тима на Диего Симеоне, но в крайна сметка си остана в Пари Сен Жермен. Според боса на “рохибланкос” Енрике Серезо виновни за провала на преговорите са били близките на Кавани. “Срамота! Няма да се оставим да бъдем сплашвани от хора, които даже искат да ни ограбят. Такава е ситуацията с представителите и семействата на някои от футболистите”, беше казал Серезо. Според медиите братът на Кавани - Валтер, който е негов мениджър, настоявал да получи специален бонус за уреждане на сделката.

“Президентът на Атлетико трябваше да каже защо наистина Единсон не премина в клуба - коментира Берта Гомес пред AS. - Първо, това е защото ПСЖ не искаше да го пуска, и второ - защото испанците така и не се разбраха с французите за трансферната сума. Не разбираме защо Серезо наговори тези глупости. Това беше крайно неуместно и ни нарани. Не е невъзможно синът ми все пак да се озове в Атлетико през лятото, но преди това президентът трябва да се извини.”


Договорът на Кавани изтича и от юли той ще бъде свободен агент. Има обаче информации, че той е искан и от Интер (Маями) на Дейвид Бекъм.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти