Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Уейн Рууни поведе Дарби към мач с Манчестър Юнайтед

Уейн Рууни поведе Дарби към мач с Манчестър Юнайтед

Уейн Рууни ще се изправи срещу бившия си тим Манчестър Юнайтед на 1/8-финалите на турнира за Купата на Англия, след като неговият Дарби Каунти разби с 4:2 Нортхамптън Таун в двубой от четвъртия кръг на надпреварата. Уаза отбеляза последния гол за "овните" в 77-ата минута, когато бе точен от дуза. Андре Уиздъм (28') и Дуейн Холмс (35') дадоха аванс от два гола на Дарби през първата част. Ник Адамс (47') върна едно попадение за тима от Лига Две веднага след подновяването на играта. Джак Мериът (51') много бързо възстанови преднината от два гола на домакините, а Сам Хоскинс оформи крайния резултат от дузпа в 87-ата минута.

Дарби приема Манчестър Юнайтед в седмицата, стартираща на 2 март. Рууни, който е реализатор №1 в историята на Манчестър Юнайтед и Англия, ще се изправи за първи път срещу "червените дяволи" от 1 януари 2018 година, когато излезе срещу Юнайтед на "Гудисън Парк" с екипа на Евертън. Тогава "карамелите" загубиха с 0:2.



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти