Клоп и Агуеро влязоха в историята на Премиър лийг

Клоп и Агуеро влязоха в историята на Премиър лийг

Юрген Клоп спечели наградата за мениджър на месец януари и по този начин влезе в историята на Премиър лийг като треньора с най-много отличия в рамките на един сезон. За германеца това е пета награда от началото на сезона, като по този начин той подобри рекорда на Джосеп Гуардиола от четири месечни приза, които испанецът завоюва през 2017/18. От началото на сезона Клоп не спечели наградата само за месец октомври, когато победител бе Франк Лампард. До края на кампанията германецът може да увеличи още повече постижението си.

През януари Ливърпул постигна пет успеха, като в тях влизат и победите над Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Клоп спечели приза, изпреварвайки Гуардиола, Ралф Хазенхютъл и Найджъл Пиърсън.

Наградата за играч на месеца спечели голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро, който вкара шест гола и записа едва асистенция в едва три мача в първенството. Аржентинецът получава приза за рекорден седми път в кариерата си.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти