Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Айнтрахт “разстреля” и изпревари Аугсбург (видео)

Айнтрахт “разстреля” и изпревари Аугсбург (видео)

Айнтрахт (Франкфурт) записа впечатляваща победа с 5:0 над Аугсбург в първия мач от 21-ия кръг в Бундеслгата. Двата тима бяха един до друг в класирането преди началото на двубоя, но с този успех играчите на Адолф Хютер изпревариха днешния си съперник. Така те продължиха добрата си серия от четири поредни мача без загуба - 3 победи и 1 равенство в последните четири кръга.

Тон за головото шоу даде Тимъти Чандлър, който реализира първите две попадения. Първо в 37-ата минута той бе изведен в наказателното поле и с диагонале удар “заши” топката в горния десен ъгъл на вратата за 1:0. След товав 48-ата минута американецът бе изпуснат при едно центриране от корнер и с глава порази вратата за втори път.

В 55-ата минута резултатът стана класически, след като Андре Силва също с глава отбеляза отблизо след центриране на Филип Костич.


В края франкфуртци доръвшиха съперника с нови два гола на Филип Костич. В 89-ата минута топката бе центрирана в пеналта, премина през куп играчи, за да се озове в сърбина, който без забавяне стреля във вратата. Само минута по-късно Себастиан Роде се възползва от грешка в отбраната на съперника и отне топката, напредан и подаде за Гонсало Пасиенсия, който обаче се засуети и през това време Костич причита и стреля във вратата за крайното 5:0.

С тази победа Айнтрахт вече е на 9-ото място с 28 точки. Аугсбург пък остава на 11-ата позиция с 26 точки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти