Предупредиха Кимих, че се вживява като Грета Тунберг

Предупредиха Кимих, че се вживява като Грета Тунберг

Налагащият се като водеща фигура в Байерн (Мюнхен) Йошуа Кимих не се радва на одобрение от всички. 24-годишният футболист демонстрира огромно израстване и като футболист, и като човек в съблекалнята, като не се страхува да говори директно. Според бившия играч на баварците Мемет Шол обаче това не е добре.

“Неговите изказвания и всякакви интервюта ми идват в повече - заяви Шол. - Той е Грета Тунберг на германския футбол. На 24 години е, a не спира да си вре носа във всичко, което за мен е притеснително. Неговото представяне на терена? Прилично е. Докъде се простират възможностите му? Все още не е Швайнщайгер.”

Кимих набра самочувствие, след като беше избран за най-добър национал на Германия за 2018 г. От известно време насам той се завърна на любимата си позиция в центъра на терена, което още повече му вдъхна увереност.

Грета Тунберг е популярна екоактивистка, която изнася речи по целия свят и в мнението й се вслушват много от световните лидери.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти