Голово реми във Валядолид

Голово реми във Валядолид

Отборите на Валядолид и Виляреал направиха 1:1 в среща от 23-тия кръг на Ла Лига. Рубен Алкарас (15) и Жерард Морено (58) отбелязаха за ремито. Дебют за домакините направи звездното попълнение Хатем Бен Арфа.

"Бяло-виолетовите" имаха няколко много добри ситуации през първото полувреме. В 15-ата минута Енес Юнал даде страхотно подаване към Сандро Рамирес, който асистира на Рубен Алкарас за 1:0. в 28-ата новото попълнение на "жълтите" Пако Алкасер удари греда след двойно подаване с Жерард Морено. Минута по-късно огромна грешка на Фунес Мори подари възможност за Сандро, който пропусна сам срещу Серхио Асенхо.

В 54-ата Жерард опъна мрежата на домакините. Първоначално попадението не беше зачетено, но след намеса на ВАР голът беше ратифициран - 1:1. В 63-тата Алкасер пропусна да направи пълен обрат след страхотен пас на Сантиаго Касорла, извел го сам срещу вратаря Жорди Масип.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички