Късен обрат и три точки за Монако

Късен обрат и три точки за Монако

Монако изтръгна изстрадана, но сладка победа в гостуването си на Амиен от 24-ия кръг на Лига 1. Играчите на Роберто Морено си тръгнаха с трите точки от “Стад де ла Ликрон” след като направиха късен обрат.

Амиен пръв поведе в резултата още в 9-ата минута. Серу Гираси получи пас в наказателното поле и с мощен шут в сглобката на вратата бе точен за 1:0.

Този резултат се запази до 85-ата минута, когато Уисам Бен Йедер успя да се измъкне между двама защитници и с шут от воле да вкара за 1:1.

Драмата стана пълна в добавеното време на мача, когато гостите направиха и пълен обрат. Сеск Фабрегас центрира от корнер и сложи топката на главата на Ислам Слимани, който бе точен за крайното 1:2.

Така Монако събра актив от 35 точки и излезе на 5-ото място във временното класиране. Амиен пък остава на на предпоследното 19-о място с 20 спечелени точки до момента.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти