Гледай на живо

Югоизточна Трета лига: Локомотив (Пловдив) II - Ботев (Пловдив) II

Фиорентина опитва да отмъкне Тонали под носа на грандовете

Фиорентина опитва да отмъкне Тонали под носа на грандовете

Фиорентина бе един от най-активните отбори на трансферния пазар през зимата, но клубът вече мисли и за следващия трансферен прозорец, когато се подготвя истинска мини-революция в състава на "виолетовите". В клуба смятат да направят доста промени, като целта е да се търси не само количество, но и качество.

Затова една от първите цели на флорентинци е халфът на Бреша Сандро Тонали, твърди "Гадзета дело Спорт". Всъщност на "Артемио Франки" са опитали да вземат талантливия младок още през зимата, като са пратили оферта на стойност 50 милиона евро, която обаче е била отхвърлена.

Фиорентина се опитва да изпревари големите клубове, които са се наредили на опашка за "новия Пирло". Тонали попада в трансферните планове на Ювентус, Интер и Милан, като той е следен и от няколко клуба от чужбина.

От Бреша обаче са наясно с големия интерес към своята звезда и ще опитат да изстискат максималното от бъдещия купувач. Затова сумата от 50 милиона евро ще бъде само начална за предстоящото наддаване за подписа на младока през лятото, като се очаква тя да скочи доста, когато се включат големите риби на пазара.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички