Стефанов: Трябва да разберем, че голям футбол се прави с много пари

Стефанов: Трябва да разберем, че голям футбол се прави с много пари

Президентът на Славия Венци Стефанов участва в сутрешния блок на БТВ. Той сподели своето мнение за проблемите в българския футбол.

15 Венцеслав Стефанов гостува в "От дузпа в тъч"

"Когато трябва да носиш националния герб и да защитаваш честта на България, а се откажеш, няма как да не си предател. Това е най-голямата чест - да защитаваш честта на България. Той не иска да е футболист, а иска да е шеф, така ли? Не съжалявам за думите си срещу Бербатов. БФС трябва да има шеф с опит, който има лоби в Европа", сподели Стефанов.

"Един път завинаги трябва да разберем, че голям футбол се прави с много пари. Не мога да си обясня къде потъват парите, за какво се дават в Левски? Ако аз имам 22 милиона гарантирам, че 10 години ще издържам Славия и клубът ще е в шестицата.

Бюджетът на Славия е 2,5 милиона на година. До колкото знам всички сметки на Васил Божков са блокирани. Левски е в критична ситуация, така изглежда от всичко, което се говори и пише. Лошо е, че е допуснато да се стигне до тук", коментира тежката ситуация в Левски президентът на Славия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти