Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 2:1

Подготвят ново тежко обвинение към Неймар

Подготвят ново тежко обвинение към Неймар

Проблемите на Неймар с властите далеч не са приключили. По информация на предаването “Fofocalizando” по бразилския ТВ канал SBT предстои нападателят на Пари Сен Жермен да бъде обвинен в спонсорирането на престъпна група, занимаваща се с трафик на бразилски жени с цел проституция. Обвинението идва от нашумялата Нажила Триндаде - бразилски модел, която през миналата година се оплака, че играчът я бил изнасилил в хотел в Париж. Сега нейните адвокати подготвяли нужната информация, която да бъде предоставена на прокуратурата в Бразилия.

През миналото лято Триндаде твърдеше, че била насилена сексуално от Неймар, но делото й падна в съда. Бразилския национал не отрече, че е правил секс с нея, но по неговите думи той е бил по взаимно съгласие. Като доказателство той разпространи нейни голи снимки, които тя му е била пращала преди това с цел да го прелъсти. Срещу Неймар има дело и за разпространението на въпросните снимки.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти