Пинто сяда на пейката до края на сезона

Пинто сяда на пейката до края на сезона
Крушчич е подготвил тактическа изненада за Левски
Крушчич е подготвил тактическа изненада за Левски

Един от най-качествените играчи на ЦСКА-София - Рубен Пинто, навярно ще е резерва до края на сезона. Неговият договор изтича през лятото и той отказва да преподпише. Интерес към португалеца имаше от Нюрнберг, но след контролата между германците и “червените”, завършила 5:0, те се отказаха от него.
В момента ръководството на ЦСКА-София преговаря с друг халф, който може дори да подпише до края на месеца. Така за Рубен Пинто място в състава на Милош Крушчич няма да има. За момента като титуляри се очертават Валентин Антов и Жанио Бикел, а Кристиян Малинов ще влиза при нужда.

Рубен Пинто дойде на “Армията” през лятото на 2016 година. Той първо беше под наем от Беленензеш, а след това правата му бяха закупени. През всичките тези години Пинто е със статут на титуляр. Той има 117 мача във всички турнири за ЦСКА-София. Само в първенството 27-годишният португалец има 98 срещи, в които е реализирал 9 гола. За Купата на България има 10 срещи и 3 попадения, а в Лига Европа е със 7 участия.

“Меридиан Мач”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти