Йордан Юруков: Имаме играчи с качества за националния (видео)

Наставникът на ЦСКА 1948 Йордан Юруков е на мнение, че в неговия тим има футболисти, които заслужават да бъдат национални състезатели. Специалистът е доволен, че селекционерът на България Георги Дерменджиев е обърнал внимание на тима по време на лагера в Турция и е наблюдавал негови контролни срещи.

19 Пресконференция на ЦСКА 1948 преди подновяването на първенството

“Според мен и във Втора лига има добри футболисти. Чест прави на националния селекционер и неговия щаб, че наблюдаваха наблюдаваха контролите в Турция. Гледаха и наши двубои и съм сигурен, че сме оставили добри впечатления у него. Убеден съм, че в нашия отбор има играчи, които ще защитават националната фланелка по най-добрия начин -  с гордост и чест. Ние ще бъдем много щастливи, ако наши футболисти бъдат повикани в националния отбор на даден етап, защото аз твърдя, че те имат качества да бъдат там”, каза Юруков.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти