Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Даниел Александров: Удовлетворен съм, но и разочарован

Даниел Александров остана със сребърен медал в категория до 80 килограма в класическия стил на европейското първенство по борба в Рим. 28-годишният борец постигна най-голямото постижение в кариерата си досега, а при прибирането си в България заяви, че едновременно е удовлетворен и разочарован.

40 Едмонд Назарян и Даниел Александров се завърнаха в България

“Нямам търпение да се прибера вкъщи и да прегърна дъщеричката си. Знам, че само това ще ме успокои. Всичко, което правех на тепиха го правех с желание, със сърце, заради нея беше всичко”, бяха първите думи на Александров.

“Удовлетворен съм, но съм и разочарован. Не можах да се подготвя много добре функционално. Не бях така, както знам, че мога да бъда. Почвам да преследвам мечтата си от утре, която е квота за Олимпиадата”, добави Скейтъра и подчерта, че се надява да стори това още на първата квалификация, която ще се проведе в Унгария.

 

40 Едмонд Назарян и Даниел Александров се завърнаха в България

 

“Среброто е кръв, пот и лишения. Много. Далече от семейството, от приятелите, от близките. Килограми, режими. Като мине малко време, чак тогава го оценяваш. Като върна лентата назад съм мечтал само да отида на финал. Апетитът идва с яденето. Исках да стана европейски шампион. Не ми се получи, но се надявам този отгоре да има друго мнение за мен за бъдещето”, обобщи той.
Последвайте каналите ни в:

Още от Бойни спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти