Райола: Погба не би имал нищо против да се върне в Юве, но не може да избяга от Юнайтед

Райола: Погба не би имал нищо против да се върне в Юве, но не може да избяга от Юнайтед

Пол Погба би се завърнал в Ювентус, защото в Италия се чувства като у дома си. Такъв коментар направи агентът на французина Мино Райола след вчерашния полуфинал в турнира за Купата на Италия между Милан и Юве (1:1). Французинът има договор с "червените дяволи" за още 18 месеца, но в Англия упорито се твърди, че той със сигурност ще бъде продаден през лятото. Реал Мадрид и Ювентус са основните кандидати за подписа на Погба. В момента халфът все още се възстановява след операцията в глезена, но си е поставил за цел да се завърне в игра за дербито с Манчестър Сити през следващия месец. Французинът има нужда да играе редовно в заключителната част от сезона, за да влезе в оптимална форма за Евро 2020.

"Погба в Ювентус? Италия е като втори роден дом за Пол. Той не би имал нищо против да се върне в Юве, но нека да видим какво ще се случи след Европейското първенство. Пол иска да играе на възможно най-високо ниво, но не може да избяга от Манчестър Юнайтед, ако те са в трудна ситуация", заяви Райола.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти