Гледай на живо

Очаквайте в 15:00 Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16)

Пулишич няма да играе срещу Манчестър Юнайтед

Пулишич няма да играе срещу Манчестър Юнайтед
Нападателят на Челси Кристиан Пулишич ще пропусне предстоящия в понеделник мач с Манчестър Юнайтед, обяви мениджърът Франк Лампард. Американецът напредва с възстановянето от травмата си в аддукторите, но все още не е готов за игра.
"Кристиан тренира днес с отбора до 23 години и още е рано да разчитам на него. Рубен Лофтъс-Чийк също няма да играе, но е все по-близо до връщане в игра и това е чудесно. За Тами Ейбрахам ще решим в последния момент, тъй като той все още има болки в глезена", заяви Лампард.

Бившият английски национал добави, че е щастлив от привличането на Хаким Зиеш от Аякс, който ще пристигне на "Стамфорд Бридж" през лятото.

"Той е играч с идеи, който се надявам да ни помогне много. Той може да вкарва, да подава и има изключителен ляв крак. В някои мачове този сезон ни липсва човек точно като него, който знае как се отключва защитата на съперника", обясни Лампард.

Челси се намира на четвърто място в класирането на Висшата лига с 41 точки, на шест пред Манчестър Юнайтед, който е осми.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти