Флик: Всички играчи на Байерн трябва да са 100 процента готови за мачове от ШЛ

Флик: Всички играчи на Байерн трябва да са 100 процента готови за мачове от ШЛ

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик говори за кадровата ситуация в отбора в навечерието на гостуването от 22-ия кръг на Бундеслигата срещу Кьолн. Той отбеляза, че всички играчи трябва да са 100 процента готови за мачовете от Шампионската лига.

"Мануел Нойер тренира днес с всички. С изключение на Хави Мартинес и Никлас Зюле, всички са готови. Дейвид Алаба днес получи почивка поради малки мускулни проблеми, но утре трябва да се върне следващата седмица. Доволни сме, че Коман и Ернандес успяха да се възстановят толкова бързо и сега тренират добре. Все още не знаем дали те ще могат да играят през всичките 90 минути.

 

Нашата цел е всички играчи трябва да са 100 процента готови за мачове от Шампионска лига. Важно е да имате добър отбор около себе си в лицето на моя щаб. Общуването играе важна роля за мен. Важно е екипът да има добра атмосфера. Това изисква всеки да може да изрази открито своето мнение. Сега всичко работи добре. Самите футболисти понякога идват при мен. Това е добър и важен знак", заяви Ханс-Дитер Флик.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички