Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Хофе не намери отговор на хеттрика на Вегхорст (видео)

Хофе не намери отговор на хеттрика на Вегхорст (видео)
Три гола на Ваут Вегхорст донесоха победата на Волфсбург с 3:2 като гост на Хофенхайм в директен спор между два от кандидатите за участие в евротурнирите. Нидерландският национал вкара две дузпи, направи една за съперника, а победно се оказа попадението му в 71-вата минута. Домакините на два пъти изрвняваха, но в крайна сметка останаха с празни ръце.



Вегхорст беше изпаднал в голова суша, но този следобед беше над всички. В 18-ата той реализира първия си наказателен удар, но тимът на Хофе изравни в края на полувремето чрез Кристоф Баумгартнер. Малко преди това гол на Адмир Мехмеди за “вълците” не беше зачетен заради минимална засада.

Гостите отново излязоха напред, след като в 52-ата Вегхорст отново преодоля Оливер Бауман от бялата точка.

Осем по-късно обаче нападателят игра с ръка в наказателното си поле и Андрей Крамарич не сгреши от отсъдения наказателен удар.

Третият гол за Волфсбург дойде в 71-вата, когато Вегхорст технично прехвърли вратаря - 3:2.

В края защитата на “вълците” беше поставена под напрежение, но не се огъна. Капитанът Жошуа Гилавоги се отличи с важна намеса в добавеното време.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти