Гледай на живо

Какво е настроението в националния отбор по ръгби на България преди сблъсъка със Сърбия

Пореден гол на Дани Ингс, но домакинска загуба за "светците" (видео)

Пореден гол на Дани Ингс, но домакинска загуба за "светците" (видео)
Дани Ингс отбеляза поредния си гол, но неговият Саутхамптън допусна осма домакинска загуба от началото на сезона. На "Сейнт Мерис" Бърнли стигна до успех с 2:1 и вече не е толкова далеч от местата, даващи право на участие в евротурнирите.

При тежки условия на южния бряг, свързани с дъжд и вятър, гостите поведоха още във втората минута. Ашли Уестууд откри резултата директно от ъглов удар. При удара Дани Ингс не прецени добре летежа на топката. Нападателят обаче се реваншира в 18-ата минута. Той изравни резултата с 15-ия си гол във Висшата лига за този сезон.


“Светците” се справяха по-добре с мокрия терен и търсеха нов гол. Удар с глава на Джак Стивънс намери гредата. След час игра обаче страхотен гол на Матей Видра изведе Бърнли напред. Попадението осигури на гостите първи дубъл в един сезон над Саутхамптън от 1947 г.

Отборът на Шон Дайч са десети в класирането, но само на три точки зад шестия Тотнъм.

САУТХАМПТЪН - БЪРНЛИ 1:2

0:1

- Уестууд (2)

1:1

- Ингс (18)

1:2

- Видра (60)


СТАТИСТИКА
КЛАСИРАНЕ
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти