Антони Здравков: Сигурен съм, че такова второто полувреме няма как да се повтори

Антони Здравков: Сигурен съм, че такова второто полувреме няма как да се повтори

Наставникът на Ботев (Враца) Антони Здравков бе разочарован от представянето на тима срещу Лудогорец. Врачани загубиха тежко с 0:6 визитата си в Разград. Според Здравков причината за това е слабата игра на отбора през второто полувреме.

"Не мога да си обясня през второто полувреме на какво се дължаха многото индивидуални грешки. Допуснахме на собствен терен Лудогорец да направи контраатака. Опитвахме се да се атакуваме. Получаваха се нещата през първото полувреме въпреки двата гола на противника. През второто полувреме се получи тотален срив. Надявам се притеснението в някои футболисти да не се получава повече".

"В следващите мачове играем срещу отбори от нашата черга, изключвам Левски. Убеден съм, че отборът може и знае какво трябва да прави. Вътрешно в себе си съм убеден, че отборът в домакинските мачове няма да изглежда така. На моменти част от нашите футболисти се отказваха да гонят топката".

"Трудно ще намерим футболисти по това време. В момента разполагаме с 20 полеви футболисти. Четирима души останаха във Враца по различни причини. Настроен съм много по-оптимистично. Затова ме е яд толкова много днес, защото днес нямаше нищо общо с контролите, които изиграхме. Сигурен съм, че такова второто полувреме няма как да се повтори".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти