Валери Божинов се завърна в Инстаграм, станал е популярен в Арабския свят

Валери Божинов се завърна в Инстаграм, станал е популярен в Арабския свят

навечерието на 34-ия си рожден ден и непосредствено след реализирания пореден трансфер в Италия Валери Божинов си направи подарък, свързан и с живота му в социалните медии. Футболистът успя да си върне хакнатия профил в Инстаграм.

В края на октомври 2019 г. хакери пробиха защитата на нападателя в инстаграм и превзеха следвания от над 60 хиляди души профил. Последваните хора от самия Валери бяха изтрити, заедно с всички негови снимки до онзи момент. На страницана често започнаха да се появяват подигравателни предавания на живо на младежи от Арабския свят и странни публикации, които явно бяха част от кампанията на хакерите да накарат Божинов да плати “откуп” за профила си. Веднага бе сигнализирано за хакнатия профил, като доклад направи и вече бившата приятелка на Валери Биляна Дол.

View this post on Instagram

Happy 34th Birthday to me

A post shared by Valeri Bojinov (@valeribojinov86) on Feb 15, 2020 at 11:00am PST

На 14 февруари 2020 г. обаче Валери Божинов се завърна триумфално в инстаграм, а профилът му valeribojinov86 вече е с близо 94 хиляди последователи. Доста от новите са от Арабския свят и дори заляха Божинов с коментари след първата му реална публикация след връщането на профила. А тя бе с три снимки на Божинов от представянето му като нов футболист на Пескара.

“Щастлив съм да започна тази нова глава от професионалния си живот и се радвам, че възстанових профила си в инстаграм”, написа Валери Божинов.

Един от първите, които го приветстваха с “добре дошъл отново”, беше вратарят на Левски Ники Михайлов. А след това заваляха и поздравления за рождения ден (15 февруари) на вече популярния и в Арабския свят футболист, без дори да е играл там.

"24 часа"

Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти