Саутхамптън загуби Редмънд за повече от месец

Саутхамптън загуби Редмънд за повече от месец

Атакуващият полузащитник на Саутхамптън Нейтън Редмънд ще пропусне най-малко месец от сезона заради травма, съобщи мениджърът на тима Ралф Хазенхютл. 25-годишният Редмънд, който има един мач на националния отбор на Англия, получи меускулна контузия на тренировка в четвъртък и пропусна домакинската загубата с 1:2 от Бърнли във Висшата лига вчера.

"Все още нямаме пълна яснота, но ситуацията с Нейтън не е приятна. Той ще отсъства минимум месец, но може и два", коментира Хазенхютл. Редмънд има 4 гола и 3 асистенции в 28 срещи на южняците през сезона досега.

Друга лоша новина за австрийския мениджър на тима беше и травмата на левия глезен, която получи друг атакуващ халф Софиан Буфал в двубоя с Бърнли. Мароканският национал Буфал беше заменен принудително още в 39-ата минута заради проблема. "Надявам се глезенът на Софиан да не е толкова зле", каза Хазенхютл.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички