Всичко изглежда сигурно около новия нападател на Барселона

Всичко изглежда сигурно около новия нападател на Барселона

Почти сигурно Барселона ще привлече нападателя на Леганес Мартин Брайтуайт, съобщава Cadena Cope. От вчера агентът на футболиста е в каталунската столица и се очаква още днес да има развитие по трансфера. 28-годишният национал на Дания идва на мястото на Усман Дембеле, заради чиято тежка травма шампионите получиха право да вземат нов играч извън трансферния прозорец. Брайтуайт има клауза от 20 млн. евро и се предполага, че точно това ще е сумата.

От Леганес обаче са ощетени, защото сега те не могат да реагират с привличането на нов футболист, тъй като за тях няма как да се направи изключение.

Мартин Брайтуайт се понрави с изявите си за “краставичарите”, след като пристигна от Мидълзбро през януари 2019 година. Във втория етап от миналия сезон той записа 19 мача в Ла Лига и Купата на краля, вкарвайки пет гола и давайки пет асистенции. Той успя да се разпише срещу Барселона, Реал Мадрид, Валенсия и Севиля.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти