Идва ли краят на ерата "Брейди в Пейтриътс"?

Идва ли краят на ерата "Брейди в Пейтриътс"?

На 16 март - само по-малко от месец - легендарният куотърбек на Ню Инглънд Пейтриътс Том Брейди ще ще може да влиза в преговори за контракт с други от франчайзите (отборите) в Националната футболна лига (НФЛ).

ЕSPN информира, че все още няма прогрес в разговорите с Пейтриътс, където Брейди изкара цялата си 20-годишна досега кариера. На 18 март официално започва периодът, в който свободните агенти ще могат да подписват договори с който франчайз пожелаят, а два дни по-рано те имат разрешение да стартират преговори.  

Според най-големите медии в САЩ “патриотите” са склонни да предложат 30 милиона долара годишно на знаменития куотърбек, но той самият желае уверение, че ще получи адекватни подкрепления в авангарда на тима, за да може да атакува безпрецедентен седми шампионски пръстен от Супербоул. 

Най-заинтересовани от ситуацията около Брейди, с изключение на Пейтриътс, са Лас Вегас Рейдърс, Лос Анджелис Чарджърс и Индианаполис Колтс. Рейдърс са готови да му предложат 60 милиона за две години. В кариерата си куотърбекът е спечелил над 235 милиона от заплати, а към днешна дата не е дал индикации какво решение ще вземе за бъдещето си.

Последвайте каналите ни в:

Още от Други спортове

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти