Хендерсън: Всички обичаме Коутиньо, но времето му в Ливърпул вече е изтекло

Хендерсън: Всички обичаме Коутиньо, но времето му в Ливърпул вече е изтекло
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън коментира слуховете за възможното завръщане в отбора на бившия полузащитник на мърсисайдци Филипе Коутиньо.
"Фил е мой добър приятел, той е изключителен футболист. Има отлично отношение към работата си и любов към футбола. Разбира се, винаги ще се радвам на Коутиньо, но не мога аз да реша. Вероятно е по-добре да попитате собствениците. Всички играчи на Ливърпул го обичаха, така че всеки би ви казал, че би искал завръщането му. Независимо от това ми се струва, че времето му тук вече е изтекло, той реши да напусне отбора. Надявам се, че в близко бъдеще ще видим предишното ниво на Фил, което той имаше в Ливърпул", заяви Хендерсън.

Коутиньо напусна Ливърпул, за да премине в Барселона през зимата на 2018 г. Каталунците платиха за него 145 милиона евро. През сезон 2019/20 г. 27-годишният бразилец премина под наем в Байерн Мюнхен, където има 7 гола и 8 асистенции в 27 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти