Антов: Фокусиран съм върху футбола, искам да спечеля титла и купа с ЦСКА

Антов: Фокусиран съм върху футбола, искам да спечеля титла и купа с ЦСКА

Един от най-големите таланти в ЦСКА-София Валентин Антов заяви, че иска да спечели титла и купа с "червените".

49 Левски - ЦСКА-София Част I

"Минаха няколко дни, но емоциите си остават. Видяхме нашите грешки, направихме анализ, има върху какво да работим, винаги има напрежение при такъв мач, играем срещу Левски, ние сме ЦСКА. То приключва като започне двубоя", коментира Антов пред "Домът на футбола".

"Определено има разлика, с всеки мач израствам, уча се от всички треньори, тепърва ще надграждам, за мен е важно да съм на терена, да играя, искам да съм полезен на отбора, всеки треньор ме вижда на определена позиция. Сега съм щастлив, тъй като е много ценно да можеш да играеш на две различни позиции", добави той.

"Професионален футболист съм, опитвам се да съчетавам нещата с ученето, засега се справям и се надявам да продължа така. Не трябва да се пренебрегва образованието, което може да ми помогне и във футбола. Фокусиран съм върху футбола, искам да спечеля титла и купа с ЦСКА. Ние сме ЦСКА играем във всеки мач за победа, ще се борим до край за титлата. В отбора има отлична атмосфера", добави още младокът.

"Винаги е голяма чест да получиш повиквателна за националния отбор, ако получа шанс за изява ще дам всичко от себе си да помогна на отбора. Имаме голям шанс за класиране на Евро 2020, всеки един от нас ще даде максимума от себе си", завърши Антов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти