Селадес: Резултатът не е реален

Селадес: Резултатът не е реален

Старши треньорът на Валенсия Алберт Селадес вярва, че отборът му не е казал последната си дума в дуела с Аталанта от осминафиналите в Шампионската лига. “Лос че” претърпя поражение с 1:4 в Милано, но голът на чужд терен оставя минимални шансове за тима на Селадес.

“Резултатът усложнява нещата за нас. 1:4 не звучи справдливо на фона на това, което видяхме на терена. Разликата беше, че Аталанта вкара на практика всичките си положения, което също не е лесно. Ние пък не се възползвахме от възможностите си. Опитахме се да се адаптираме към ситуацията и на моменти страдахме, особено при техните контри. Хубавото е, че бяхме опасни в атака и това ни дава надежда за реванша”, каза Селадес.

“Разбира се, че допуснахме немалко грешки. На това ниво и срещу отбор като Аталанта, не можеш да си позволиш да оставяш толкова много свободни пространства”, обясни наставникът на “прилепите”.

“Още имаме шанс да продължим напред. Резултатът е неприятен, но ще видим какво ще се случи на “Местайя”. Играем силно на нашия стадион. Лошото е, че получаваме много попадения далеч от дома. Със сигурност ще дадем всичко от себе си, за да направим обрат”, обеща Селадес.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти