Шеф на Дортмунд се прехласва: Санчо е феномен!

Шеф на Дортмунд се прехласва: Санчо е феномен!

Един от най-важните хора в Борусия (Дортмунд) не скри възхищението си от качествата на Джейдън Санчо. Спортният директор на “жълто-черните” Михаел Цорк се прехласна по уменията на младата английска звезда на отбора, категоризириайки го като “феномен”. Шефът в никакъв случай не преувеличава, защото статистиката на Санчо е показателна - 13 гола и 14 асистенции в 21 мача от Бундеслигата, както и още 2 гола и 2 голови паса в 7 двубоя в Шампионската лига.

“Някои футболисти са убедителни пред гола, други пък са майстори на завършващия пас, докато Джейдън разполага с всичко в репертоара си. Той е изключителен, върши абсолютно всичко. Той е феномен”, не спести похвалите си Цорк по адрес на 19-годишната надежда на английския футбол.

Талантливийят тийнейджър започва кариерата си в детско-юношеската школа на Уотфорд, след това преминава в Манчестър Сити на 15-годишна възраст, а след две години при “гражданните” пое към Германия, където почти моментално заигра за представителния тим на Борусия.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички