Гледай на живо

Очаквайте в 17:00: Левски с последна тренировка преди срещата с Берое, "сините" са амбицирани да се върнат към победите

Реал Сосиедад излезе трети в Ла Лига (видео)

Реал Сосиедад излезе трети в Ла Лига (видео)

Реал Сосиедад спечели трети пореден мач и се изкачи на трето място във временното класиране на Ла Лига. Успехите в домакинствата на Атлетик Билбао (2:1) и Валенсия (3:0) бяха последвани от минимална победа с 1:0 над Валядолид. Аднан Янузай зарадва феновете на "Аноета" с попадение в 60-ата минута, а гостите отправиха само един точен удар към вратата на Алекс Ремиро и логично загубиха.

В 11-ата минута Микел Мерино имаше претенции, че е бил фаулиран в наказателното поле, но реферът Валентин Писаро показа, че нарушения няма. Това беше една от малкото интересни ситуации през първото полувреме, което изобилстваше от неточности.

Малко след подновяването на играта Александър Исак стреля с глава, но Жорди Масип спаси. В 57-ата минута Исак направи още един пропуск, а в 62-ата беше заменен от Вилиан Жозе. Секунди преди смяната обаче Реал Сосиедад поведе с гола на Янузай, който засече с глава центриране на Микел Оярсабал и не остави шансове на Масип.Най-добрата възможност за гостите дойде в 81-ата минута, когато Раул Гарсия нанесе хубав удар, но Ремиро се намеси и съхрани преднината на Реал Сосиедад.

Поражението е девето за Валядолид през сезона. Отборът на Серхио Гонсалес е на 15-о място в класирането с 29 точки.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти