Новото попълнение в Етър: Искам да вкарам много голове

Новото попълнение в Етър: Искам да вкарам много голове

Новото попълнение на Етър Тонислав Йорданов, който бе взет под наем от ЦСКА-София до лятото, даде първото си интервю пред сайта на "виолетовите". В тима от Велико Търново нападателят ще носи № 19 и се очаква да бъде в групата още за предстоящото гостуване на Витоша Бистрица.
 
„Водих зимна подготовка с ЦСКА, но нещата се развиха бързо в последния момент – реших, че тук ще получа шанс за игра и мога да се докажа в елита на България. Бях доста време под наем във Втора лига с Литекс и сега правя крачка напред с отбор от елита", заяви Йорданов.
 
Младежкият национал разкри, че е играл заедно с половината футболисти на Етър.
 
"Надявам се да направя един добър полусезон и да се върна здрав и още по-силен в ЦСКА през лятото. Наясно съм с отбора, знам и част от историята му. Познавам доста от футболистите, с почти половината от тях съм играл. Мисля, че няма да имам проблем с вписването в отбора. Надявам се да помогна с каквото мога и да зарадваме хората, които идват на стадиона. Целта е максимално най-добро място в класирането", каза още Йорданов.
 
Той е готов да играе на всяка позиция, на която го постави треньорът в Етър.
 
"Любимият ми пост е централен нападател, но мога да играя и на позицията зад нападателя. За мен не е проблем – където реши треньорът и където съм полезен за отбора. Надявам се да помогна с моите качества. Да, обичам да вкарвам много голове, харесва ми да го правя и мисля, че ми се отдава, така че ще дам всичко от себе си да вкарам много голове за Етър", завърши Йорданов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти